Pand 48
Blijf op de hoogte en volg Laura
05 Februari 2007 | Nederland, Groningen
Wat een feest zaterdag! Rond half 9 was ik met mijn ouders in Pand 48 waar Geeske en ik ons afscheidsfeestje gingen vieren. Rond 9 uur kwamen de eerste mensen en het was zo'n gezellige avond! Hartstikke leuk dat bijna iedereen die we hadden uitgenodigd (en dat waren er genoeg!) gekomen is! Van sommige mensen moest er nu ook 'echt' afscheid genomen worden en het dringt nu ook echt tot me door dat het over twee weken al zover is! Ook had bijna iedereen een kado meegenomen, wat natuurlijk helemaal niet nodig was, maar wel ontzettend lief! Heel veel schrijfboekjes met lieve woorden en van Erik, de die-hard Zuid-Afrika kenner het handboek: How-to-be a-South-African-for-tourists-and-confused- locals. Als het nu niet gaat lukken dan weet ik het ook niet meer! Kortom: Topavond gehad, allemaal bedankt ik heb het super gehad!!
Heel veel liefs en het volgende bericht komt vanuit Zuid-Afrika!
Laura
Heel veel liefs en het volgende bericht komt vanuit Zuid-Afrika!
Laura
07 Februari 2007 - 21:08
Erik:
En nu móet je dus wel integreren daar! Ik ga je daar overhoren, dus wees maar goed voorbereid ;-)!
Want ook al vlucht je naar Afrika, ik kom je zeker achterna (en ik steel je eigen rijmpje, ja!)
Lieve Lau, nogmaals: heel veel plezier en geniet van je voorlopig laatste dagen in dit koude kikkerlandje!
Dikke kus!!