Terug naar Afrika
Door: Laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
22 Mei 2008 | Nederland, Groningen
Hallo!
Al lang geen bericht van deze kant, maar ik heb nieuws dat wel een berichtje waard is! Mijn ticket is geboekt!
Op 7 juli ga ik weer voor acht maanden naar Zuid-Afrika. Ik ga daar onderzoek doen voor mijn afstuderen en natuurlijk eindelijk, na 5 maanden, Tim weer zien!
Ik hou jullie wederom op de hoogte!
Veel liefs van Laura
Ik hou jullie wederom op de hoogte!
Veel liefs van Laura
22 Mei 2008 - 13:24
Marjo:
Meid, ga dr voor! Jammer dat ik je niet meer zie tot die tijd. Ik blijf aan je denken!
xx -
22 Mei 2008 - 13:43
Jeanine:
Laura!
Echt super voor je zeg! Geniet maar lekker van die tijd die je daar gaat krijgen! Heel veel succes alvast ook met het afronden van je school daar! Echt leuk hoor!
Pas goed op jezelf,
Liefs Jeanine
22 Mei 2008 - 13:58
Esther Konneman:
Super Laura!
GO FOR IT! Dikke kus Esther -
22 Mei 2008 - 14:18
Ramojn:
Ah supergaaf, veel plezier en geniet ervan!
en houd me op de hoogte ;)
xr -
22 Mei 2008 - 16:43
Lieke:
wat super gaaf!!! Geniet ervan.. en laat hier maar een berichtje achter!! x -
22 Mei 2008 - 17:32
Fokje:
Fijn dat het toch is gelukt...Zo zie je maar weer; de aanhouder wint! -
23 Mei 2008 - 10:48
Gerard Van Den Berg:
Hi Laura,
Wat een geweldig nieuws zeg! Klinkt echt super! Zelf loop ik ook met plannetjes rond, maar die zijn nu nog niet helemaal concreet... Staat ons uitje op 15 juni naar Freshly Ground nog? Kan je alvast in de stemming komen ;-)
Drukkie,
Gerard -
23 Mei 2008 - 17:14
Biggetje :
Hi biggie van me!!!!!!
wat een geweldig biggennieuws. ik ben echt biggentrots op je! Maar ik vind wel dat we voordat je gaat nog even een biggenweekendje moeten inplannen. Wanneer kun je? mail me anders even je adres en mobiele nummer.
dikke kus marientje -
23 Mei 2008 - 20:16
Judith Konneman:
Hey lieve Laura! Dat klinkt geweldig zeg, en heb je leuk geregeld! Sorry dat ik niet altijd op je verhalen heb gereageerd, ik weet hoe leuk reacties zijn! Ik ben helaas zometeen weer in NL, dus dan zal ik je eens wat vaker een reactie sturen! Geniet ervan en ga ervoor!! Dikke kus Judith, vanuit een erg tropisch Colombia!! ;-) -
24 Mei 2008 - 10:32
Mark:
leuk nieuws!
heel veel plezier! -
26 Mei 2008 - 08:31
Gerard En Marga:
Laura, je hebt het weer voor elkaar. We wensen je heel veel succes met het afstuderen en we wensen je natuurlijk heel veel liefde toe. Heel veel groeten van Toby (de dikkert) en we schrijven nog wel met elkaar. -
26 Mei 2008 - 15:22
Erin:
snifsnif....snotter...snotter....huil...huil.....boehoe.... :(
ik zal je zooooooo missen!
liefs, knuffel -
10 Juni 2008 - 15:48
Sherman:
Doe je ding meid, ben egt blij voor je... long time...yet very proud to hear.. take care