Afcheid van Port Elizabeth - Reisverslag uit Port Elizabeth, Zuid-Afrika van Laura Walker - WaarBenJij.nu Afcheid van Port Elizabeth - Reisverslag uit Port Elizabeth, Zuid-Afrika van Laura Walker - WaarBenJij.nu

Afcheid van Port Elizabeth

Door: Laura

Blijf op de hoogte en volg Laura

24 Januari 2008 | Zuid-Afrika, Port Elizabeth

Lieve allemaal,

Een fantastische tijd komt vandaag tot een eind. Stage zit erop en school begint volgende maand weer. Ik moet nu echt terug naar Nederland. Vanmiddag vlieg ik naar Kaapstad en morgenochtend om 8 uur zit ik in het vliegtuig op weg naar Schiphol. Met pijn in mijn hart en heel veel tranen neem ik afscheid van al mijn vrienden en collega's in PE en van Tim wat nog het aller moeilijkste is. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie allemaal weer te zien en weer eens 'echt' bij te praten. Allemaal bedankt voor jullie lieve berichtjes het hele jaar lang en jullie steun en humor. Ik heb jullie gemist.

Heel veel liefs van Laura

• 24 Januari 2008 - 05:52

Tess-Tess:

Welkom Thuis!!!

• 24 Januari 2008 - 11:56

Joost:

stap maar niet uit het vliegtuig want volgens mij krijg je er spijt van..nix voor jou dit weer. Hage;ga je zien...latert!!!!

• 24 Januari 2008 - 11:59

Erin:

ontzettend veel zin je te zien!
    dikke knuffel en liefs

• 24 Januari 2008 - 12:44

Fokje:

Welkom thuis Laura! Veel sterkte met afscheid nemen en een goede reis!

• 25 Januari 2008 - 10:44

Esther Konneman:

goeie reis meissie en geniet van het moment dat je iedereen weer in je armen kan sluiten!
    dikke kus en liefs, Esther

• 25 Januari 2008 - 15:06

Lieke:

Hej meis... als je dit leest ben je alweer thuis.. hoop dat je een goede reis hebt gehad!

En helaas is het weer hier niet zo lekker maar je hebt weer heerlijk je mensen van hier om je heen...

Liefs, Lieke